PARTENERIAT CU
TOP INTERNATIONAL HOTELS

foto proiect asistat de Peacock

a fost fondată acum mai bine de 38 de ani, la acest moment având în portofoliu peste 400 de hoteluri în întreaga lume, însă cu precadere în Europa. Filosofia care a stat permanent la baza conceptului și acțiunilor TOP s-a dovedit a fi alegerea potrivită pentru hotelurile independente, proprietăți de tinuta cu exploatare profesională. CALITATEA, EFICIENȚA, TEHNOLOGIA și PERSONALITATEA sunt factorii cheie pentru succesul hotelurilor membre. Aportul de marcă al profesionalismului TOP duce sigur către SUCCES.

SUCCES de TOP

Contactați PEACOCK pentru o primă evaluare și vă puteți gândi la afilierea la  grupul TOP INTERNATIONAL.Alegeți să fiți parte din această poveste de SUCCES care a început deja și aici, odată cu afilierea la TOP a primelor hoteluri din Romania.

EFICIENȚĂ de TOP

La TOP nu se pierde timpul cu proiecte „suficiente”, consumatoare de timp sau cu modele de afaceri fără perspectivă. PEACOCK selectează cu atenție proprietățile locale care se pot califica și examinează cu responsabilitate oportunitățile, TOP reușind astfel să garanteze o EFICIENȚĂ maximă pentru proprietățile acceptate să se afilieze.

foto proiect asistat de Peacock

top

foto proiect asistat de Peacock

CALITATE de TOP

În lume și în Europa sunt foarte mulți furnizori specializați care distribuie conținut despre hoteluri și ofertele acestora către multitudinea de sisteme de distribuție. Dar oare se asigură toti aceştia că reprezintă corect și onest fiecare hotel afiliat, că își alocă timpul necesar ca să înțeleagă profilul fiecărei proprietăți, valentele fiecărei locații, culeg oare datele și informațiile care să pună în cea mai bună lumină fiecare ofertă, marcând reperele de CALITATE și de înaltă clasă ale fiecarei proprietăți afiliate? TOP garantează tuturor membrilor săi o prezentare profesională, creativă și eficientă la scară globală către potențiali clienți, valorificând expertiza locală acumulată de PEACOCK HOTELS, precum și ATITUDINEA specială și CREATIVITATEA aduse de acest PARTENERIAT pentru Romania.

TEHNOLOGIE de TOP

În zilele noastre este esențial să investim cât mai mult posibil în îmbunătățirea şi dezvoltarea inovativă a TEHNOLOGIEI. Cei care stau pe loc și acceptă ceea ce funcționează astăzi, pretinzând că sunt „economi şi cumpătaţi”, vor eșua sigur în viitor. Având un parteriat solid şi stabil de multă vreme cu Pegasus Solutions, este simplu de garantat o creștere constantă şi sustenabilă a unui sistem global şi sofisticat de rezervare.

foto proiect asistat de Peacock

PERSONALITATE de TOP

Personalul TOP și PEACOCK este înalt instruit, dedicat și pasionat, PERSONALITATEA PROFESIONIȘTILOR fiind alocată pe deplin intereselor hotelurilor și se concentrează pur și simplu pe oferirea serviciului maxim membrilor afiliați TOP. Parteneriatul PEACOCK – TOP  vă garantează asistență și soluții pentru toate întrebările și sarcinile care pot exista în activitatea hotelieră zilnică. Nicio întrebare nu rămâne fără răspuns. Chiar si cele care exced cadrul relatiei contractuale.

foto proiect asistat de Peacock