Servicii

Consultanta standarde hotel

Performantele care pot fi atinse in baza tuturor actiunilor, deciziilor si solutiilor asumate si implementate de PEACOCK Hotels se vor mentine numai daca proprietatea hoteliera, echipa, managementul si proprietarul vor continua sa respecte, intocmai si pe termen nedefinit, standardele, procedurile, regulile si principiile asa cum au fost implementate de consultant.

Asistenta constructii hoteluri

Vrei sa afli cat mai multe detalii despre asistenta constructii hoteluri insa nu stii la cine sa apelezi? Ei bine, echipa noastra reprezinta cea mai buna solutie pentru toti cei care au nevoie de seriozitate, servicii profesioniste, precum si multe alte avantaje de tipul acesta.

Management hotelier

Managementul hotelier reprezinta o colaborare cu o implicare totala. Noi ne propunem sa aplicam cele mai bune solutii pentru visul tau! Actionam eficient, rapid si cu o transparenta totala, astfel incat sa ai parte de servicii impecabile!

Consultanta financiara hoteliera

Echipa noastra este gata sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a porni catre un nou drum. Ne bazam pe o comunicare eficienta si rapida, astfel incat sa fie totul asa cum ai visat!

Ce va mai oferim?

Afiliere grup hotelier
Implicare
Eficienta
Planificare
Strategie
Comunicare
Evaluare
Management

Sa lasam rezultatele sa vorbeasca !

Clienti fericiti
0 +
Proiecte de succes
0
Consultanti profesionisti
0 +